Træning

Allerød OK klubtræning

Se Tekniktræning

Læs her om MTBO – træning – Se altid MTBO kalenderen for seneste information !!

I Allerød OK har vi en lang række træningstilbud – der er stort set noget hver dag igennem hele ugen – hele året igennem.
Nedenfor ser du en oversigt med de faste tilbud; men derudover kan der foregå andre special arrangementer.

Træningsoversigt

I skemaet herunder fremgår den ugentlige træning i klubben. Find din alderskategori og se hvad du kan deltage i.

Tidspunkterne angiver enten et fast starttidspunkt (omklædt og klar) eller en startperiode man skal starte inden for.

Tekniktræning om torsdagen

Kommende træninger

Generelt om tekniktræning:

Træningerne foregår i samarbejde med Farum, Ballerup OK, og Kildeholm OK. Træningerne vil foregå i skovene omkring Allerød og Farum. Det koster ikke noget at deltage.

Der er altid 3 baner:

–        Let ca. 3 km – en almindelig bane på et almindeligt kort, hvor man kan nøjes med at følge stier, grøfter, bevoksningsgrænser, hegn eller andre ”linjer” for at finde poster. Denne bane er både for ungdomsløbere og nybegyndere(voksne).

–        Mellemsvær ca. 4 km – oftest med et teknisk moment, men på almindeligt kort. Denne bane er et mellemtrin mellem let orientering (hvor man kun følger ledelinjer) og svær orientering (hvor man primært løber uden for stier). Derfor de fleste stræk på denne bane har 2 vejvalgsmuligheder: et sikkert langs med ledelinjer og et mere udfordrende lige-på-vejvalg. Denne bane er til de rutinerede ungdomsløbere og voksne, som har løbet o-løb et par gange.

–        Svær ca. 6 km – altid med et teknisk moment, oftest på kort, hvor en del signaturer er fjernet (f.eks. kort uden stier, eller kurvekort). Der trænes primært basisfærdigheder, som brug af kompas, kurveforståelse, kortlæsning, forenkling – alt det man skal kunne på en svær bane. Denne bane er for de rutinerede løbere eller for dem som gerne vil udfordres.

Første instruktion er kl. 17:15, derefter ca. hver 15. minut.

– Er du ny eller har du behov for et lift så kontakt coach på coach@alleok.dk

Mentorordning

For nye medlemmer tilbyder vi “mentorordningen”, hvor du har din egen personlige træner til at lære dig de fundamentale ting udi o-sportens lyksaligheder ….

– Er du ny eller har du behov for et lift så kontakt coach på coach@alleok.dk

Træningssamarbejde med NOSK (Nordsjællands Outdoor Sports Klub)

Vi er i tæt samarbejde med NOSK. Du har derfor mulighed, som medlem af Allerød OK at deltage i NOSK’s træning.

Ved teknisk eller udstyr krævende træninger f eks klatring og kajak skal du tage fat i træneren inden – så der er rimelig chance for at der også er udstyr til dig.

Onsdags-træning

Tid: kl.18-20

Sted: Et nyt sted hver gang. Se her for mere info.

Disciplin: Alt fra MTB, Løb, Kajak, Kano, Klatring, Svømning, Orientering, Trekking, Mini Race, Duatlon osv.

Hver onsdag i tidsrummet 18-20 kører vi en fast træning. Træningen er aldrig den samme, men er indenfor de forskellige outdoor discipliner. Stedet skifter også fra gang til gang.

Cannonball-træning

Vi kører et koncept der hedder Cannonball-træninger, som er træninger udover det normale. De foregår alle andre dage end onsdag og fordi der bliver gjort lidt ekstra ud af det kan de godt vare i få timer eller flere timer. Det kan f.eks. være lær at fixe din MTB, løbeteknik, SWIM run konkurrence, Styrketræning for løbere eller en nat trekking.

Se mere i kalenderen her, hvor og hvornår.

Vintergymnastik

Gymnastik er hver tirsdag kl 18:00 for alle over 12 år på Skovvangskolen indtil påske – og opstart igen efter efterårsferien. Ser altid klubkalenderen for datoer, tider og mødesteder

Comments are closed.