Løb og Leg

Løb og leg for seje piger og drenge (fra 9 år eller 2.klasse)

Vi mødes hver mandag kl 17:15 til ca. 19:00 et sted i Allerød – se klubbens kalender hvor mødested er. Træningen foregår sammen med O-tweenz og O-teenz samt Skovtrolde og deres forældre.

Alt slags vejr

Vi gennemfører træningen i al slags vejr, dog ikke i tordenvejr. Så tag gerne skiftetøj med så du kan få noget tørt tøj på efter træningen.

 

Program for Løb & Leg holdet

Vi har fokus på at lære børnene de grundlæggende principper for at finde vej med kort og kompas. Vi har fokus på løb, springe over grøfter, fartleg i skoven, simple orienteringsløbs lege og øvelser med kort og kompas, styrke motorikken – ting der gør børn fysisk stærkere og mere modne til at modtage mere specialiseret træning senere. Det skal være leg og det skal være sjovt og hyggeligt.

Socialt

Vi gør meget ud af at skabe den sociale relation. Det er 10 gange sjovere at gå til en sport hvis man socialt også fungerer godt sammen.

Det sociale bliver styrket ved at tage på ture sammen, tage til konkurrencer sammen m.v.

Den sidste mandag i måneden er der fællesspisning for Løb&Leg og O-tweenz/O-teenz holdet.

Vi vil også meget gerne have at forældrene også tager initiativ til fælles arrangementer, f.eks. en hyggevideo aften eller en tur i biografen.

Skovcup

Hver onsdag i sommerhalvåret er der Skovcup. Skovcup er fællestræning med andre klubber i Nordsjælland (SkovCup) og det er klubberne der på skift står for arrangementet. læs mere her: www.Skovcup.dk .

Vi forventer at børnene selv tager initiativ til at deltage her og selv aftaler omkring kørsel. Klubben betaler startafgiften uanset hvilken kontingent type man har.

Klubtræning

Vi deltager i klubbens træning om torsdagene, der foregår i forskellige skove omkring Allerød og Farum. Træningen er et samarbejde mellem Farum OK, Ballerup OK og Allerød OK. Træningen er både for børn og voksne. Mødetid er kl 17:15. Masha fra Farum OK er vores træner denne dag og der vil være baner i forskellige sværhedsgrader. Hvis du ikke kan løbe selv, så må du tage din mor eller far med. Kik på klubbens hjemmeside www.alleok.dk – her finder du hvor mødested er. Også til denne træning må børnene selv tage initiativ til tage af sted og lave aftaler omkring kørsel.

Konkurrenceløb

I weekenderne tager vi ofte til konkurrencer ….

Trænerne sender en liste ud over hvilke konkurrencer børnene kan deltage i.

se også klubkalenderen

Comments are closed.