O-Tweens og O-Teenz

.. for seje piger og drenge fra 11 år

 

O-tweenz (11-12 år) og O-teenz (13-16 år) træner sammen men opdelingen er af hensyn til det sociale mellem grupperne.

Vi mødes hver mandag kl 17:15 til ca. 19:00 et sted i Allerød – se kalender for detaljer

Træningen starter samme sted som for Løb&Leg holdet, men træningen er tilrette langt så det passer til niveau og alder.

Alt slags vejr

Vi gennemfører træningen i al slags vejr, dog ikke i tordenvejr. Så tag gerne skiftetøj med så du kan få noget tørt tøj på efterfølgende.

Program for O-tweenz/O-teenz

Vi har fokus på grundlæggende tekniske færdigheder trænes. O-rytmen indarbejdes. Så meget træning med kort som muligt. Vi har fokus på løb, springe over grøfter, fartleg i skoven og styrke motorikken – ting der gør den unge fysisk stærkere og mere modne til at modtage mere specialiseret træning senere.

Socialt

Vi gør meget ud af at skabe den sociale relation. Det er 10 gange sjovere at gå til en sport hvis man socialt også fungerer godt sammen.

Det sociale bliver styrket ved at tage på ture sammen, tage til konkurrencer sammen m.v.

Den sidste mandag i måneden er der fællesspisning for Løb&Leg og O-tweenz/O-teenz holdet. Det er forældrene der på skift laver maden. Der er altid 2 hold forældre sammen som deler udgifterne. Det vil ca. blive 1 gang om året at man skal bedrage med det.

Vi vil også meget gerne have at forældrene også tager initiativ til fælles arrangementer, f.eks. en hyggevideo aften eller en tur i biografen.

Skovcup

Hver onsdag i sommerhalvåret er der Skovcup. Skovcup er fællestræning med andre klubber i Nordsjælland (SkovCup) og det er klubberne der på skift står for arrangementet. læs mere her: Skovcup. Vi forventer at de unge selv tager initiativ til at deltage her og selv aftaler omkring kørsel. Klubben betaler startafgiften uanset hvilken kontingent type man har.

Klubtræning

Vi deltager i klubbens træning om torsdagene, der foregår i forskellige skove omkring Allerød og Farum. Træningen er et samarbejde mellem Farum OK, Ballerup OK og Allerød OK. Træningen er både for børn og voksne. Mødetid er kl 17:15. Masha fra Farum OK er vores træner denne dag og der vil være baner i forskellige sværhedsgrader. Hvis du ikke kan løbe selv, så må du tage din mor eller far med. Se kalender for detaljer. Også til denne træning må de unge selv tage initiativ til tage af sted og lave aftaler omkring kørsel.

TC-træning

Ungdomsudvalget indstiller til at man kan deltage i Talent Center træning i TC -Sjælland. Indstilling gives til de løbere, der ønsker at satse yderligere på orienteringsløb og som vurderes at kunne gennemføre TC-træningen selvstændigt. – se nærmere her

Konkurrenceløb

I weekenderne tager vi ofte til konkurrencer .

Trænerne sender en liste ud over hvilke konkurrencer børnene kan deltage i.

se også klubkalenderen

Comments are closed.