O-Tweenz og O-Teenz

SEJE O-TWEENZ (11-12 år) OG O-TEENZ (13-16 år) I ALLERØD OK

Vi mødes hver mandag kl. 17:15 til kl. ca. 19:00 et sted i Allerød – se klubbens kalender, hvor mødested er.

O-tweenz (11-12 år) og O-teenz (13-16 år) træner sammen, men opdelingen er af hensyn til det sociale aspekt mellem grupperne. Træningen foregår sammen med Løb & Leg holdet, samt Skovtrolde og deres forældre – men er tilrettelagt, således at træningen passer til niveau og alder.

Program for O-tweenz og O-teenz

I Allerød OK fokusere vi på grundlæggende at de træne de orienterings tekniske færdigheder. O-rytmen indarbejdes. Så meget træning med kort som muligt. Vi har fokus på løb, springe over grøfter, fartleg i skoven og styrke motorik – ting der gør unge fysisk stærkere og mere modne til at modtage mere specialiseret træning senere.

Sociale relationer

I Allerød OK gør meget ud af at skabe den sociale relation. Det er 10 gange sjovere at gå til en sport, hvis man socialt i gruppen også fungerer godt sammen.

Det sociale bliver styrket ved bl.a. at tage på ture sammen, tage til konkurrencer sammen og lave sjov til træningen. Den sidste mandag i måneden er der fællesspisning for Løb & Leg og O-tweenz/O-teenz holdet.

Vi ser også at det hjælper på at styrke de sociale relationer, hvis forældrene bakker os op. Det kunne f.eks. være at hjælpe os med at tage initiativ til fælles arrangementer, såsom en tur i biografen eller Halloween fest.

Ude i alt slags vejr

Vi gennemfører træningen i al slags vejr – dog ikke i tordenvejr. Så tag gerne skiftetøj med, så du kan få noget tørt tøj på efter træningen.

SkovCup

Når SkovCup starter, så deltager vi i disse løb. SkovCup er et orienteringsløb arrangement om onsdagen i sommer-halvåret, og der kommer et par hundrede børn (sammen med deres forældre). Til SkovCup får du:

  • Mulighed for at prøve den bane som passer til dit niveau – uanset alder og O-erfaringer
  • Introduktion til orienteringsløb og “skygning” (hvor der løber en erfaren o-løber med)
  • Fantastisk og sjovt træningsmiljø kun for børn og unge

Klubben betaler startafgiften – uanset hvilken kontingent type man har.

Deltag også i klubtræningen om torsdagen

Udover vores faste træning om mandagen, så har du også mulighed for at deltage i klubtræningen om torsdagen – som primært er for unge og voksne.

Træningen foregår i forskellige skove omkring Allerød og Farum. Træningen er et samarbejde mellem Farum OK, Ballerup OK og Allerød OK. Mødetid er kl. 17:15. Masha fra Farum OK er vores træner denne dag, og der vil være baner i forskellige sværhedsgrader. Hvis du ikke kan løbe selv, så kan du tage din mor eller far med.

Find mødested for torsdags træningen i klubkalenderen her.

TC-træning

Ungdomsudvalget i Allerød OK indstiller til, at du som ung løber kan deltage i Talent Center træning i TC -Sjælland. Indstilling gives til de løbere, der ønsker at satse yderligere på orienteringsløb, samt vurderes at kunne gennemføre TC-træningen selvstændigt. Snak med din træner om TC-træning kunne være noget for dig.

Konkurrenceløb

I weekenderne tager vi ofte til konkurrencer. Trænerne sender en liste med hvilke konkurrencer du har mulighed for at deltage i.

Se også klubkalenderen.

Comments are closed.