Skovtrolde

SKOVTROLDENE I ALLERØD OK (6-8 år)

I Allerød OK tilbyder vi træning i klubben før og efter SkovCup for de mindste – i år ifm Løb & Leg træningen om mandagen i følgeskab med en forælder.

Skovtrolde træningen er introduktion til løb, verdenshjørner, signaturer, grøftefræs m.v. Derudover er skovtrolde velkomne til Familie-og motion arrangementerne om søndagen i vinter-halvåret i følgeskab med forældre.

Mere information kan du få ved at maile til unge@alleok.dk.

SkovCup

Når SkovCup starter (og der skal forældre med), så deltager vi i disse løb. SkovCup er et orienteringsløb arrangement om onsdagen i sommer-halvåret, og der kommer et par hundrede børn (sammen med deres forældre). Til SkovCup får du:

  • Mulighed for at prøve en børne- og begynderbane
  • Introduktion til orienteringsløb og “skygning” (hvor der løber en erfaren o-løber med)
  • Fantastisk og sjovt træningsmiljø kun for børn

Klubben betaler startafgiften – uanset hvilken kontingent type man har.

“Et godt idrætsmiljø for børn”

I Allerød OK vil vi gerne gøre en ekstra stor indsats for børn og unge. Det betyder meget for klubben at have et godt og frodigt miljø for børn og unge, hvor de kan trives og udvikle sig.

Vi har derfor formuleret en politik og beskrevet organisering, forældresamarbejde, “den gode voksne“, aktivitetsniveau og det fysiske miljø

Et godt idrætsmiljø for børn sætter ekstra fokus på de børn, som er op til 12 år – vi kalder denne gruppe for U-12 for dem har lavet en handlingsplan og et løbende program.

Projektet er initieret af  Dansk Orienterings-Forbund og Danmarks IdrætsForbund – se DIF’s brochure om et godt idrætsmiljø for børn her.

Comments are closed.