Allerød OrienteringsKlub er klubben …

• For aktive orienteringsløbere, der elsker at motionere i naturen
  • For alle, der elsker at motionere med udfordringer og oplevelser
  • Med over 200 medlemmer – heraf rigtig mange børn og familier

Allerød OrienteringsKlub har både sportslige og sociale ambitioner. Det er en målsætning, gennem en aktiv ungdomsafdeling og faste ugentlige træningstilbud, at udvikle talenter og skabe resultater både individuelt og som klub. Samtidig ønsker Allerød OK, at være et udfordrende og attraktivt valg for løbere og MTB-ryttere, der elsker at bruge naturen til at få oplevelser og styrke deres fysiske form.

Allerød OK er i 1. division i den landsdækkende divisionsturnering. Et resultat af mange års indsats – ikke rettet mod at nå i første division; men mod at have knaldgode medlemstilbud, træninger, fælles ture, konstant og vedholdende rekruttering og sidst men ikke mindst fremme et super godt samvær medlemmerne imellem. Vi har et godt sammenhold, nyder at dyrke vores sport på hvert vores plan og ambitionsniveau og stiller op når det gælder.

Klubben tilstræber at gøre klubbens arrangementer og løbernes deltagelse ved stævner og mesterskaber til en fælles social og positiv oplevelse for hele familien.

Allerød OK prioriterer børne- og ungdomsarbejdet særdeles højt og har en beskrevet tryghedspolitik og en  politik for godt idrætsmiljø for børn .

Endelig gør Allerød OK en aktiv indsats for at styrke muligheden for, at alle kan løbe orienteringsløb i lokalområdet. Vi tilbyder frit tilgængelige og gratis kort at løbe efter,  har placeret faste poster i skoven og indbyder tit og ofte til åbne arrangementer.

Allreød OK’s vedtægter : Allerød OrienteringsKlub – vedtægter 2010

CVR Nummer : 29287023

Klubkonto:  2348 0747 222 568     (Kortkøb, Klubtøj og kontingent )

Løbskonto: 2348 6888 892 395     (Kun for medlemmer – konto to Startafgifter og klubture)