Tilmelding til løb

TILMELDING TIL ÅBNE LØB

Allerød-OrienteringsKlub_åbne-løb_tilmelding

Oftes i weekenderne kan du tilmelde dig Åbne løb. Det er ofte konkurrenceløb, som bliver offentliggjort på O-service. Her kan du finde indbydelse, instruktion, startliste og resultater til løbet.

Hvis du vil tilmeldes Åbne løb foregår det via O-service – www.o-service.dk.

Det kræver et password for at kunne tilmelde sig løb, og det får du af Lotte Bergmann – skriv til lotte_bergmann@hotmail.com.

Nina står for at godkende tilmeldinger, og gør det oftest om formiddagen på den dag der er sidste tilmeldingsdag. Så tilmelding til løbene skal være inde i O-service SENEST DAGEN FØR sidste tilmeldingsdag.

Hvis du alligevel kommer for sent til melding, kan du evt. selv tage kontakt til arrangørerne og spørge om der er mulighed for at alligevel kan deltage. Hvis du tilmelder dig uden om O-service, så skal du huske at give vores kasserer besked, da klubben ellers ikke kan betale for din deltagelse.

Comments are closed.