Om Allerød OK

Allerød OrienteringsKlub – O-Klubben i Allerød

  • For aktive orienteringsløbere, der elsker at løbe i naturen
  • For alle, der elsker at løbe med udfordringer og oplevelser

Vi er over 200 medlemmer – heraf rigtig mange børn og familier

Allerød OrienteringsKlub har både sportslige og sociale ambitioner. Det er en målsætning, gennem en aktiv ungdomsafdeling og faste ugentlige træningstilbud, at udvikle talenter og skabe resultater både individuelt og som klub. Samtidig ønsker Allerød OK, at være et udfordrende og attraktivt valg for løbere og MTB-ryttere, der elsker at bruge naturen til at få oplevelser og styrke deres fysiske form.

Allerød OK rykkede i 2014 op i 1. division. Et resultat af mange års indsats – ikke rettet mod at nå i første division; men mod at have knaldgode medlemstilbud, træninger, fælles ture, konstant og vedholdende rekruttering og sidst men ikke mindst fremme et super godt samvær medlemmerne imellem.

Vi har et godt sammenhold, nyder at dyrke vores sport på hvert vores plan og ambitionsniveau og stiller op når det gælder.

Klubben tilstræber at gøre klubbens arrangementer og løbernes deltagelse ved stævner og mesterskaber til en fælles social og positiv oplevelse for hele familien. Allerød OK prioriterer børne- og ungdomsarebejdet særdeles højt og har en beskrevet tryghedspolitik og en politik for godt idrætsmiljø for børn.

Endelig gør Allerød OK en aktiv indsats for at styrke muligheden for, at alle kan løbe orienteringsløb i lokalområdet, idet man tilbyder kort at løbe efter og har placeret faste poster i skoven.

Referat fra sidste generalforsamling referat-generalforsamling-i-allerod-orienteringsklub-2016

Comments are closed.