Introforløb til orienteringsløb

6 sjove og spændende mandage

Sommer/efterår 2021

Allerød Orienteringsklub løber sæsonen i gang med et introforløb for børn og unge i alderen 8 til 14 år. Introkurset starter mandag den 16. august og fortsætter de efterfølgende 5 mandage. På den sidste dag  får alle deltagere et diplom for deltagelse.​

Indhold af forløbet

Vi vil have fokus på at lære jer hvad orienteringsløb er og få trænet basale færdigheder i orientering med kort i skoven. Vi skal bl.a. lære om hvad farverne og symbolerne på kortet betyder, og vi prøver at finde vej i skoven ved hjælp af ledelinjer (som er f.eks. en å eller et stendige). 

Ud over orienteringsløb vil der også være sjove lege på programmet og mulighed for at møde mere erfarne orienteringsløbere. ​Efter hver træningsgang afslutter vi med en lille forfriskning, og snakker om hvad vi har lært. ​

Ungdomsløbere hygger sig efter træning

Alt det praktiske

Intro-træningen varer ca. 1 time og 15 minutter og vil blive afholdt af erfarne trænere. Vi anbefaler, at især de yngste har mor og/eller far med til træning (o-løb er også sjovt for voksne). Man behøver ikke at deltage alle dagene for at være med.​ Tag sko og tøj på du kan løbe i.

Spørgsmål til introforløbet kan rettes til unge@alleok.dk eller ringe til ungdomstræner Niels Peter på tlf. 2066 1676. Information omkring tidspunkt og mødested kan ses i klubkalenderen og nedenfor.

Tilmelding

Af hensyn til planlægning vil vi gerne have et overblik over deltagerantal. Tilmeld dig/jer derfor meget gerne på mail unge@alleok.dk eller på facebook begivenheden.

Vi glæder os til at se jer!Plan for introforløb

20/09/2021
  • 17:15 - 18:30 Intro til orienteringsløb: Et rigtigt orienteringsløb

    Klubhuset, Sandholmgårdsvej 43, Lillerød, GPS: 55.875423, 12.393987.

En træner på tur med to unge i skovven

Comments are closed.