Minitræning

MINITRÆNING FOR SEJE PIGER OG DRENGE FRA fra 8-12 ÅR

Vi mødes hver mandag kl. 17:15 til kl. ca. 19:00 et sted i Allerød – se klubbens kalender, hvor mødested er.

Minitræning (børn fra 8-12 år) er sammen med Ungdomstræning (unge fra 13-20 år).

Program for Minitræningsholdet

Begynder og let orientering for de 8-12 årige, samt begyndere indtil de er klar til mellemsvær orientering.

Vi har fokus på at lære børnene de grundlæggende principper for at finde vej med kort og kompas.

Vi har fokus på leg, skovtilvænning, springe over grøfter, fartleg i skoven, simple orienteringsløbs lege og øvelser med kort og kompas, styrke motorikken – ting der gør børn fysisk stærkere og mere modne til at modtage mere specialiseret træning senere.

Det er leg. Det er sjovt og det er hyggeligt.

Sociale relationer

I Allerød OK gør meget ud af at skabe den sociale relation. Det er 10 gange sjovere at gå til en sport, hvis man socialt i gruppen også fungerer godt sammen.

Det sociale bliver styrket ved bl.a. at tage på ture sammen, tage til konkurrencer sammen og lave sjov til træningen. Vi har fællesspisning den 1. mandag i måneden.

Vi ser også at det hjælper på at styrke de sociale relationer med hjælp fra forældrene. Det kunne f.eks. være at hjælpe os med at tage initiativ til fælles arrangementer, såsom en tur i biografen eller Halloween fest.

Ude i alt slags vejr

Vi gennemfører træningen i al slags vejr – dog ikke i tordenvejr. Så tag gerne skiftetøj med, så du kan få noget tørt tøj på efter træningen.

SkovCup

Når SkovCup starter, så deltager vi i disse løb. SkovCup er et orienteringsløb arrangement om onsdagen i forår (april-juni) og efterår (august-september), og der kommer et par hundrede børn (sammen med deres forældre).

Til SkovCup får du:

  • Mulighed for at prøve en børne- og begynderbane
  • Introduktion til orienteringsløb og “skygning” (hvor der løber en erfaren o-løber med)
  • Fantastisk og sjovt træningsmiljø kun for børn

Klubben betaler startafgiften – uanset hvilken kontingent type man har.

Deltag også i klubtræningen om torsdagen

Udover vores faste træning om mandagen, så har du også mulighed for at deltage i klubtræningen om torsdagen i sommer-halvåret – som primært er for unge og voksne.

Træningen foregår i forskellige skove omkring Allerød og Farum. Træningen er et samarbejde mellem Farum OK, Ballerup OK og Allerød OK. Mødetid er kl. 17:15. Masha fra Farum OK er vores træner denne dag, og der vil være baner i forskellige sværhedsgrader. Hvis du ikke kan løbe selv, så kan du tage din mor eller far med.

Find mødested for torsdags træningen i klubkalenderen her.

Comments are closed.