Om Allerød OK

OM ALLERØD ORIENTERINGSKLUB

Ingen anden sport kombinerer naturoplevelser og motion på samme måde som orienteringsløb. Allerød OK er en aktiv sportsklub for hele familien. Uanset alder, niveau og ambitioner, så har vi aktiviteter til dig.

Sportslige og sociale ambitioner

Allerød Orienteringsklub_om Allerød OK

Det er en målsætning, gennem en aktiv ungdomsafdeling og faste ugentlige træningstilbud, at udvikle talenter og skabe resultater både individuelt og som klub. Samtidig ønsker Allerød OK, at være et udfordrende og attraktivt valg for løbere og MTB-ryttere, der elsker at bruge naturen til at få oplevelser og styrke deres fysiske form.

Allerød OK rykkede i 2014 op i 1. division. Et resultat af mange års indsats – ikke rettet mod at nå i første division; men mod at have gode medlemstilbud, træninger, fællesture, konstant og vedholdende rekruttering, og sidst men ikke mindst fremme et super godt samvær medlemmerne imellem.

Skabt et godt sammenhold blandt de over 200 medlemmer

I Allerød OK har vi et godt sammenhold på tværs af alder og niveau. Vi nyder at dyrke vores sport på hvert vores plan og ambitionsniveau, og stiller op når det gælder. Klubben tilstræber at gøre klubbens arrangementer samt løbernes deltagelse ved stævner og mesterskaber til fælles sociale og positive oplevelser for alle. Til træningen om mandagen er der fællesspisning den sidste mandag i hver måned, vi arrangerer fælles klubture til bl.a. DM og konkurrencer i Sverige i spændende terræner, damerne dyster gennem året i Ladies Cup og herrerne O-skål har ligeledes en række arrangementer i løbet af året.

Allerød OK prioriterer børne- og ungdoms arbejdet særdeles højt, og gennem en beskrevet tryghedpolitik og en politik for godt idræts-miljø for børn, stræber vi efter at skabe de bedste rammer i foreningslivet for børn og unge.

Din lokale orienteringsklub

Endelig gør Allerød OK en aktiv indsats for at styrke muligheden for, at alle kan løbe orienteringsløb i lokalområdet, idet klubben tilbyder kort at løbe efter og har placeret faste poster i skovene omkring Allerød by.

Med klubhus på Sandholmsgårdsvej sætter vi ofte vores spor i Tokkekøb Hegn. Men løber også med kort og kompas i Ravnsholt Skov eller andre af de nærliggende skove tæt på Allerød by.

En fyldt aktivitetskalender

Det boomer med aktiviteter og arrangementer i klubben, så hold øje med vores kalender, hvor du kan læse meget mere om træningstilbud, sociale arrangementer, aktiviteter, konkurrencer og ture.

Vi glæder os til at se dig i skoven!


Allerød OK’s vedtægter : Allerød OrienteringsKlub – vedtægter 2020

Generalforsamlingsreferat 2022


CVR Nummer : 29287023

Klubkonto:  2348 0747 222 568     (Kortkøb, Klubtøj og kontingent )

Løbskonto: 2348 6888 892 395     (Kun for medlemmer – konto to Startafgifter og klubture)

Comments are closed.