Kort

ORIENTERINGSKORT FREMSTILLET AF ALLERØD OK

okort

Allerød OK fremstiller og har copyright på O-kort over Tokkekøb Hegn, Ravnsholt skov og Brøde Skov. Derudover har vi fremstillet MTBO kort over store dele af Nordsjælland.

Vi trykker og sender ikke de fysiske kort – dvs. at du kan printe selv de kort, som du ønsker at bruge.

Vi har gjort det nemt for dig, at få fat i kortene. De ligger nemlig kun et klik fra, hvor du er nu – O-klubber (OCAD-filer)ALLE andre (pdf-filer)

Der er et par enkelte kort, vi har valgt at gøre gratis for udvalgte grupper – det er kort med faste poster indtegnet i Tokkekøb og Ravnsholt – og kort over Skovvang (stadion, skole og nærliggende villakvarter) – du trykker bare på linket ovenfor.

Vi har derudover valgt at lade alle danske klubber, som har DOF A-medlemskab frit og gratis anvende vores kort til træningsformål, hvor deltagerne ikke betaler for kortet.

Alle andre bedes venligst betale kr. 10,- pr. kopi, som indsættes på vores konto: Reg. nr. 2348 Kontonr.: 0747222568  – pengene går ubeskåret til vedligehold og fornyelse af kortene. Det håber vi, at du har forståelse for og at du overholder vores copyright – mange tak !

Har du problemer med kortene eller har spørgsmål, så skriv til kort@AlleOK.dk

Comments are closed.