Fantastisk sæsonstart på Familie- og Motionsorientering i Tokkekøb Hegn

Allerød OrienteringsKlub_Tak til Toms og DIF

Så har Allerød Orienteringsklub taget hul på endnu en sæson Familie- og Motionsorientering. 30 deltagere var mødt op i dag, søndag, i det efterårs skønne solskinsvejr. Halvdelen af deltagerne var allerede aktive i en orienteringsklub. Den anden halvdel blev for første gang introduceret for kort og kompas.

Familietid er kvalitetstid

Familie- og Motionsorientering er for alle aldre og der er baner til i forskellige sværhedsgrader. I kan løbe sammen i familien eller hver for sig på hver jeres respektive bane – det bestemmer I helt selv. Efter løbeturen er der hyggelig frokost og saftevand/kakao til alle i klubhuset.

Toms Guldpulje forgylder familieidrætten i Allerød OrienteringsKlub

Allerød OK har igennem mange år afholdt Familie- og Motionsorientering, som udbydes til alle byens borgere. Konceptet er at familien sammen kan gå til orienteringsløb – på familiens præmisser.
I år er Allerød OK blandt de 165 idrætsforeninger, som har fået støtte til familieidrætsaktiviteter af Toms Guldpulje. Formålet med puljen er at forgylde initiativer, der kan få flere familier ud og røre sig. Klubben har modtaget 9.500,- til at synliggøre Familie- og Motionsorientering med bannere, så klubben kan vise flaget, starten og målet.

Prøv kræfter med kort og kompas

Kom og løb orienteringsløb de efterfølgende søndage i november måned, den 3., 10., 17. og 24. I kan starte ud på jeres bane mellem kl. 10-11.00 fra Allerød OrienteringsKlubs klubhus ”Korthuset”, Sandholmgårdsvej 43, 3450 Allerød.

Kom og løb en af disse baner (distancerne er i fugleflugt):

  • 3 km begynder (for de mindste og helt nye i sporte
  • 5 km begynder/let (for de mindste og helt nye i sporten)
  • 4 km mellemsvær (for de lidt større børn og de lidt garvede i sporten)
  • 5 km svær (for unge og de garvede i sporten)
  • 8 km svær (for unge og de garvede i sporten)

Vi giver grundig instruktion til kort og kompas inden du og din familie begiver jer ud i skoven. Pris: 25 kr. for voksne og 10 kr. for børn, som betales kontant eller via MobilePay. Beløbet dækker kort, lån af løbschip (Sportident) samt saftevand/kakao og frokost i mål.

Comments are closed.