Allerød OK’s medlemmer inviteres til Vinter-OL (orienteringsløb)

Tilmelding og instruktion 2019/2020 er nu klar for Ballerup Orienteringsklubs traditionelle Vinter-OL (Orienterings Løb).

5 højkvalitets træningsløb med tidtagning henover vintersæsonen, første løb er den 28/12-2019.

Allerød OK’s medlemmer inviteres med til Ballerup Orienteringsklubs traditionelle Vinter-OL (Orienterings Løb).

Datoer: Der vil være løb på følgende datoer: lørdagene 28/12, 11/1, 25/1, 8/2 og 22/2 med fri start mellem kl. 12:00 og 12:45.

Mødested: 4 af de 5 løb har stævneplads i Ballerup orienteringsklubs klubhus Egedal, Egebjerghuse 27, 2750 Ballerup. Der er kun parkering på Skovvej og på marken vest for klubhuset – se Link til Google Maps. Til løbet i Veksø vil stævneplads blive meldt ud på et senere tidspunkt.

Baner: Der vil være følgende baner: 6 km svær, 4 km svær, 5 km mellemsvær og 3,5 km let. Dog vil banerne til d. 25/1 være lidt kortere, da der skal løbes sprint.

Instruktion: På alle løbsdage vil der mellem kl. 11:30 og kl. 12:00 være begynder-instruktion til orienteringsløb. Ligeledes vil der være SI-kontrol, så husk din brik eller lån af klubben.

Forplejning og bad: I forbindelse med løb med Egedal som stævneplads vil det efter løbet være muligt at klæde om, bade og spise medbragte madpakker i klubhuset, og derudover giver klubben lidt mundgodt og noget varmt at drikke. Til løbet i Veksø bedes du selv medbringe te/kaffe samt evt. madpakke. Klubben bidrager med lidt mundgodt.

Postindsamlingen starter senest kl. 14:15, hvor du senest skal være tilbage på stævnepladsen.

Husk at melde dig i beregningen, når du er kommet tilbage fra din tur, så vi ikke går forgæves i skoven for at lede efter dig.

Tilmelding: Det er gratis for alle medlemmer af Ballerup orienteringsklub, for børn og unge under 21 år samt for alle nye løbere (børn, unge og voksne), som ønsker at prøve at løbe orienteringsløb, så tag gerne en gæst eller din nabo med. Det er tilladt at løbe i grupper.
For alle øvrige over 20 år koster det 25 kr. at deltage i et træningsløb.

Du bedes tilmelde dig via nedenstående formular hurtigst muligt og før kl. 19:00 torsdagen før hvert løb.

Tilmelder du dig på dagen, kan du risikere, at nogle baner er udsolgt. For at lette tilmelding på dagen bedes du sørge for, at du i O-service under menuen ’Løbere’, og herunder ’Ret løber’ har sat hak i feltet ’Data’, således at dit briknr, navn m.m. automatisk kan hentes ved tilmelding til åbne baner.

Tilmelding til at hjælpe med selve arrangementet kan også fortages på tilmeldings-formularen, og vil i høj grad blive taget imod med glæde, da der til sådanne 5 trænings-arrangementer er behov for mange hjælpere.

Tilmeld dig her

Se listen over de tilmeldte her

Kontakt Helle på schorlemmerfrederiksen@gmail.com – hvis du har spørgsmål eller vil hjælpe med afviklingen af træningsløbene.

NB! Bemærk at vi forbeholder os ret til at aflyse løb i tilfælde af dårligt vejr (=for meget sne). I sådanne tilfælde vil vi lægge en nyhed på hjemmesiden så tidligt som muligt.