COVID-19: Allerød OK lukker ned – foreløbig frem til 4. maj

Alle træninger, arrangementer og klubture er aflyst.

Foreløbig frem til den 4. maj.

Vi har også måtte aflyse 3 arrangementer, som vi skulle have afviklet i marts måned. MTB-O vinterserien blev aflyst fordi der var for meget vand i skoven, så Skov&Natur ikke ville have MTB’er på sporerne. Derudover SM-nat og Danish Spring er desværre også blevet aflyst.

Vores gymnastik/styrketrænings aften sammen med Allerød Skiklub er jo desværre også lukket ned og det starter først op igen efter Efterårsferien. Vi fik desværre ikke taget afsked med Bjarne som har stået for det de sidste 7 år. Han ønsker ikke at fortsætte næste sæson – så hvis du kender en der vil være god til at overtage det – må du endelig sige til.

SM-nat kan rykkes til efteråret – men for Danish Spring kan vi nok ikke finde en anden weekend i år.

Hold dig opdateret her på hjemmesiden og Facebook, hvornår vi starter op igen. Vi håber at kunne starte op igen i maj, hvis tilstanden selvfølgelig ikke er en anden på det tidspunkt.

Comments are closed.