KLUBTUR – Invitation til turen til DM lang 2020 i Aabenrå den 12-13 sep.

Forhåbentlig skal vi til DM lang i år også. Vi håber meget, at I vil være med til klubturen.

Tidspunkt: 12-13 september 2020

Tilmelding klubtur: Jeg går ud fra at alle, der har meldt sig til DM lang er med på klubturen. 🙂 For at undgå misforståelser, så gå ind på O-service og skriv ved din tilmeldig enten Klubtur eller
ej klubtur. Du kan også skrive til mig direkte på kerstik@tractrac.dk eller SMSe 2034 9662.

Frist for tilmelding: Hurtigst muligt, men senest d. 16. august 2020. Husk også, at hvis I har ikke- løbere med til klubturen skal I huske at tælle dem med ved jeres tilmelding.

Steder: 12/9: Vejle Sønderskov; 13/9 – Hjelm Skov, Årup Skov, Aabenrå.

Overnatning mellem lørdag og søndag: Vi overnatter i Vejle vandrehjem, Danhostel, Vardevej 485, 7100 Vejle. Klubben har et gavekort til Vejle vandrehjem. Vi fik ikke brugt overnatning til DM nat I foråret. Gavekortet har vi bestemt at bruge til den 12-13 september.

Der er booket 6 værelser med 4 senge p.t. Vi har ikke bestilt aftensmad p.t. Men jeg forestiller mig at vi enten bestiller aftensmad ved vandrehjemmet eller f.x henter mad I byen.

Pris for overnatning med morgenmad per person: 255.- DKK

Transport søndag morgen: Det er ret præcist 1 times kørsel fra Vejle vandrehjem til stævnepladsen.

Træning: Den 12. september om eftermiddaggen byder vi på selvorgeniseret træning i Sønderskov i Vejle. Der bliver baner på flere sværhedsgrader. Med og uden stier på kortet. Herved udsnittet af Sønderskov med faste poster.

Til jer, der undrer sig hvorfor ikke Munkebjerg nu når vi er så tæt på et af Danmarks rigtig gode o- terræner. Vi har undersøgt og fået nej.

NB! I klubtur regi deltager vi altså ikke I Ok Syd ́s træning ved Gråsten Skov. Så hvis I har brug for at melde jer fra på o-service, så husk det. 🙂

mvh Kersti

Comments are closed.