Nyt træningskoncept – ekstra træningstilbud for klubbens medlemmer

Ved klubledermødet den 25. januar holdt Tim Falck Weber fra Tisvilde Hegn OK et indlæg om et nyt træningskoncept for klubberne i Østkredsen. Ideen til konceptet var udsprunget af den succesfulde CoronaCup, som under de gældende Corona-relaterede restriktioner havde fået rigtigt mange ud i de primært nordsjællandske skove – konceptet kaldes, OrienteringsTeknik Øst (OTØ).

På klubledermødet blev der aftalt at det skulle startes som et pilotprojekt og Østkredsens venner vil i første omgang stå for financeringen, men der opfordres til at betale 25 kr til Østkredsens venner (mobilPay50590) pr. træning.

I starten bliver pilotkonceptet stort set som for CoronaCuppen, men der arbejdes ihærdigt på en snarlig udvidelse af konceptet, som muliggør registrering af brugere og en betalingsmodel, som på sigt kan gøre OrienteringsTeknik Øst selvfinansierende.

Til forskel fra CoronaCup, hvor det var forskellige klubber der sørgede for baner – tak til jer der bidrog fra Allerød – har man nu et team bestående at tre personer, Theis Munktved, Lasse Falck Weber & Jonas Falck Weber.

De vil hver uge (søndag aften) udgive en ny træning, som udgangspunkt vil være tilgængelig i en måned (afhængig af skovtilladelser). Hver træning vil bestå af tre længder baner, kort (3-4km), mellem (5-6km) og lang (7-9km) – alle svære baner og banerne vil også være tilgængelig med et orienteringsteknisk moment. Der vil være skiftende momenter, med inspiration fra TBU. Banerne vil efterfølgende være tilgængelige i O-Track.

Der vil også være begynder/let og mellemsvære baner – men der vil ikke hænge poster ude til dem – så det må de enkelte klubber selv stå for, hvis træningen bruges til klubtræning.

Vi tænker ikke, at dette skal erstatte vores træninger om mandagen og torsdagen, men vi ser det som et ekstra tilbud til jer, der kan løbe svære baner.

Det kan være, at vi til vinter, hvor torsdag træningen holder ”vinterferie”, at vi kunne gøre brug af disse træninger og så selv hænge begynder/let og de mellemsvære poster ud på dagen.

Vi vil for at afprøve konceptet tilbyde det til en mandags træning i maj måned, hvor begynder/let og de mellemsvære poster også blive hængt ud – mere omkring hvilken dato kommer på klubbens hjemmeside og kalender.

Pilotkonceptet kører til i starten af juni, hvor det på det kommende klubledermøde bliver evalueret – så meld endelig tilbage til mig (Lotte) om, hvad du synes om konceptet.

Du finder mere information her

Der er 2 træninger klar her:

OT1 Tisvilde Hegn – Google Drev

OT2 Gribskov Kagerup – Google Drev

God tur i skoven.

På trænergruppens vegne,

/Lotte

Comments are closed.