Danish Spring: Oscar, Frida og Jens Knud rydder bordet

Denne weekend stod på Danish Spring, som er forårets første store stævne på Sjælland, og også sæson-premiere for en del svenske, norske og finske løbere. Næsten 1000 løbere fra 26 nationer var meldt til start i skovene omkring Tisvilde. Allerød OK havde 33 tilmeldte. Stævnet bestod af 3 etaper:

  • Fredag eftermiddag: By-sprint i Lyngby
  • Lørdag: Mellem-distance i Tisvilde Hegn
  • Søndag: Lang-distance i Tisvilde Hegn

Oscar David Broman Jensen og Jens Knud Maarup tog sig en førsteplads på alle 3 etaper i klasserne H16 og H50, mens Frida Kärner Grooss tog sig af førstepladsen både lørdag og søndag i D12. Desuden var der en 3. plads om lørdagen til Johannes Marager i H14, hvilket er stærkt løbet, da Johannes er førsteårs og dermed også løber samme klasse næste år. Jens Storm Lyngsø tog lørdag en 5. plads i samme klasse. Anne Mårup fik lørdag en 1. plads i W55, og Dagmar fik en 3. plads lørdag i D10.

Vores junior-drenge, Lasse Fugmann, Theis Munktved, Emil Olander, Lasse Helweg og Mikkel Meldgaard løb alle med i junior-elite klassen, men selv med et par fornuftige præstationer, kunne de ikke rigtigt hamle op med det stærke, internationale felt.

Comments are closed.