Tiomila 2019

Tiomila 2019 foregår d. 27-28. april, med arena ved Trollacenter i Glimåkra, Östra Göinge, 35 km nord for Kristianstad, Skåne.

Denne side bliver opdateret med ny information, når vi har det. Den er sidst opdateret 31/3.

Udeståender:

  • Vi venter p.t. på tilbagemelding fra de tilmeldte om ønsker til ture.

Spørgsmål kan postes herunder i kommentar-feltet eller sendes til Lars, Jens Knud eller Jesper.

Generel information

Vi har tilmeldt et ungdomshold, et dame-hold og et herre-hold.

  • Det tager ca. 2½ time at køre fra Allerød til Glimåkra.
  • Ungdomskavlen, 4-6 H/D max-16 løbere, starter 10:15 og slutter ca. 14:30
  • Damkavlen, 5 damer, starter 13:15 og slutter ca. 20:00
  • Tiomila, 10 “mænd”, starter 20:30 og slutter engang næste morgen

Klubturen starter fredag, hvor vi kan købe åbne baner på stævnepladsen i perioden kl. 14-21 med fri start i perioden fredag kl. 14 til lørdag kl. 20. Dette er vores fortræning til selve stafetterne og meget relevant at deltage i, hvis man ikke jævnligt løber i de svenske skove. Man kan selvfølgelig støde til i løbet af lørdagen, hvis fredagen er helt umulig at nå.

Hvis holdsætningen ikke går op, vil overskydende løbere blive reserveløbere med mulighed for at løbe på de åbne baner.

Man kan også vælge blot at melde sig til Klubturen alene med henblik på at løbe åbne baner, hvis man gerne lige vil se et stafetløb an fra sidelinjen eller man kan vælge at deltage på Klubturen og støtte på forplejningssiden.

Overnatning

Som udgangspunkt reserverer vi plads til overnatning i vores klubtelte/egne telte til alle tilmeldte i et “stilleområde”, dvs. et separat sted i forhold til stævnepladsen.

Vi ligger presenning i bunden af teltet og du skal selv medbringe liggeunderlag, sovepose og andet overnatningsudstyr som du finder uundværligt i en svensk skov 🙂

Hvis du ikke ønsker teltovernatning kan du bestille overnatning på hårdt underlag på skoler (SEK 250/400 for hhv. 1 eller 2 nætter). I prisen indgår bustransport mellem skoler og stævneplads (antagelig døgnservice).

Hvis anden overnatning ønskes, f.eks. vandrehjem/B&B/hotel eller lign, skal I selv tage initiativ til dette.

Holdsætning

Som løbende trænere har vi Jens Knud og Jesper G. Til Tiomila og Damkavlen stilles stærkest muligt hold ud fra tilmeldingerne.

Damer kan stille til start i Dam- og Tiomilakavlen, hvis I har ben til dette. H-16 løbere kan stille til start i Ungdoms- og Tiomilakavlen, hvis I har ben til dette. D-16 løbere kan stille til start i alle tre stafetter, hvis I har ben til dette.

Tilmeldte

10-Mila: Theis, Mikkel M, Mikkel Lau, Jesper, Peter RH, Lasse H, Valdemar, Hans, Jens Knud, Troels, Steen H, (Lars M og Niels-Peter)

Damekavlen: Kersti, Angélique, Hedda, Henriette, Dorthe, Lotte

Ungdom: Frida, Cecilie B, Valdemar, Hans, Mads Christian, Hedda, Jens H og Erik

Et par af ungdomsløberne kan være i spil til både ungdomsstafetten og en voksen-tur. Reserver kan enten løbe en åben bane, eller der er sikkert mulighed for at finde en tur på et hold deroppe, Der er eksempelvis altid mange kort tilovers i efterstarten.

Ekstern information:

Comments are closed.