Postkort fra O-Ringen, Sverige

Klubben har fået postkort fra Jesper Grooss og familien, som i sommers løb O-Ringen:

O-Ringen er verdens største orienteringsløb, som foregår hvert år i Sverige og består af 5 etaper. I år deltog over 21.000 orienteringsløbere. O-Ringen er en oplevelse p.g.a. dens størrelse.

Vi boede på O-Ringen Camping, en camping-plads med plads til ca. 7.000 mennesker, sat op på en græsmark i udkanten af Norrköping. Til den anledning opsættes toiletter (træk-og-slip), hånd-vaske og strøm til 7.000 mennesker. På camping er en dansker-lejr, og her boede vi sammen med løbere fra Horsens og Silkeborg.

Det hele til O-ringen er stort. Når man skal i skoven, kører der korteger af 5 busser hvert 5. minut fra 7 morgen til 5 aften. Der er 6 forskellige opløb, fint skiltet, så man ikke tager den forkerte. Selvom der er så mange deltagere, får man stadig lov til at løbe rundt i nogle spændende svenske terræner.

Vi havde en dejlig tur i det varme svenske sommer, med 30+ grader flere dage.

O-Hilsen Jesper og familien Grooss

Comments are closed.