DM Mellemdistance i Rold Skov

Lørdag 31/8 blev der løbet Danske Mesterskaber på mellemdistancen i Rold Skov. 30 fra Allerød OK stod på startlisten. Løbet blev afholdt i et nyt og spændende terræn på en dag med dejligt solskinsvejr. Det blev til mange gode præstationer. Theis i klassen H18 løb sig til en flot bronze, i et stærkt juniofelt. Oscar vandt guld i H16 med suveræne 4 minutter i et ellers også stærkt felt. Af de yngre fik Frida endelig et prikfrit løb og tog guldet i D12, mens Mads Christian viste sig stærk med en sølv medalje.

  • D12 guld: Frida, bronze til Kamma
  • H14 sølv: Mads Christian
  • H16 guld: Oscar
  • H18 bronze: Theis
  • H50 sølv: Jens Knud M.
  • D55 guld: Anne M.

Lørdag aften og søndag formiddag blev der løbet midgårdsormen hvor Allerød OK stillede med 2 hold i ungdomsklassen Thalfe og 2 hold i seniorklassen Thor. Førsteholdet i Tjalfe klassen løb ind på en anden plads, blot 10 sekunder efter vinderne. Første holdet i Thorklassen var besat næsten udelukkende af Junoir løbere, og de endte i en fornuftig top 19.

Comments are closed.