DM Stafet: 2 guld, 2 sølv og 2 bronze

Den store DM weekend er startet, og dagen idag stod på DM stafet i Grib Skov Mårum. Allerød OK stillede med 13 hold til start, på en dag, der trods årstiden bød på sol og varme på den hyggelige stævneplads, som FIF Hillerød havde sat op.

Allerød løb hjem med 2 af hver slags medalje.

  • H16: Holdet med Valdemar, Hans og Oscar løb guldet hjem med blot 41 sekunders forspring i en spændende afslutning. Det var revanche fra midgårdsormen, hvor der blot var 10 sekunder op til førstepladsen.
  • D55: Charlotte, Dorthe og Anne løb en sikker sejr hjem.
  • D/H-43: Mads Christian, Erik og Johannes løb hjem med sølv.
  • H45: Jesper, Torben og Jens Knud løb hjem med sølv.
  • D40: Henriette, Kersti og Angélique fik bronze.
  • H40: Niels-Peter, Peter og Lars fik bronze.

Vores juniorhold i H20 havde lidt for mange småsvaj i skoven og måtte tage til takke med den utaknemmelige 4. plads. Det samme måtte Rasmus, Signe og Frida i H12 – hvilket var en rigtig fin præstation.

I morgen står den på Danske Mesterskaber på den lange distance, også i Grib Skov.

Comments are closed.