Theis Munktved udtaget til Junior European Cup (JEC)

Efter junior-vm testløbene i foråret og efterårets DM-mellem og -lang er holdet, der skal repræsentere Danmark til JEC, udtaget. JEC foregår i år i Ardèche, Frankrig 27. til 29. september, i disciplinerne sprint, langdistance og stafet. Til JEC konkurreres i både 17-18 og 19-20 årsklasser, og Danmark må siges at stille med medaljefavoritter i alle klasser for både herrer og damer.

Fra Allerød OK er Theis Munktved udtaget i H-18.

Theis fik en flot 7. plads ved sidste weekends DM Lang og var med på H-20 holdet, der i stafet fik løbet sig til en 4. plads i det skarpe herrefelt. Det er ikke første gang, at Theis repræsenterer de røde/hvide farver. Sidste år blev han udtaget til Ungdoms EM.

Læs mere på Dansk Orienterings-Forbunds hjemmeside her.

Comments are closed.