KLUBTUR – DM-Lang Aabenraa – Tur-info

Turen foregår 12-13 September 2020

Vi mødes lørdag den 12. september klokken 14 ved Søndermarkshallen, Søndermarksvej 119, Vejle. Rejsetid ca 2,5 timer fra Allerød.

Der bliver et par baner at vælge mellem.

Vi kan checke ind i Danhostel Vejle, Vardevej 485 i tidsrummet 16-18. Den ligger 7 km vest for Søndermarkshallen/skoven og også 7 km vest for Vejle centrum. Se også: https://www.vejle-danhostel.dk/

Da der er usikkert hvor mange der kommer til træning/aftensmad, er service derefter. Der er ikke bestilt aftensmad på Danhostel.

  • På grund af viruset er der restriktioner på hvor mange vi må samles i fællesrum eller i køkkenet.
  • Den store fællesrum, hvor vi kommer til at spise morgenmad, bliver ikke åbnet til aften, med mindre vi køber aftensmad hos dem.
  • Vi må bruge ude-arealer eller være et begrænset antal i køkkenet. Og desuden må grupper ikke tilberede mad i køkkenet.

Pakkeliste. Alt det du plejer til et o-løb eller to. Sengelinned. Der står på hjemmesiden, at der bliver straffet med 150.-DKK hvis man sover i soveposen, så derfor husk lagen – pudebetræk – dynebetræk.

Aftensmad Lørdag klokken 18:30 hos Restaurant Toscana. Check menu-kortet inden, så vi ikke behøver bruge for lang tid på det.

Morgenmad Søndag klokken 7:00-9:30. Check ud senest klokken 10.

Fra Danhostel Vejle – Vardevej 485 til Rugkobbel – Aabenraa er der 1 time at køre.

Vel mødt. Kersti – 2034 9662

Comments are closed.