De første skridt mod nyt klubhus

Vi har taget de første skridt mod nyt klubhus. 


Ved Allerød OK’s generalforsamling i februar 2020 besluttede vi, at udvikle et projekt med udgangspunkt i vores nuværende rammer på Sandholmgårdsvej. 


Søndag d. 20. september var 11 klubmedlemmer mødt op til workshop i det nuværende klubhus for at arbejde med hvordan det nye bør indrettes. Dagen blev styret af arkitekt Dominic Balmforth, som med baggrund i vores input skal udforme byggeriet. Det bliver spændende at se, hvad han kommer frem til. 


De indledende skitser skal bruges til dialog med kommunen og andre myndigheder, til udregning af prisoverslag samt når vi skal tale med fonde og andre sponsorer. Når vi har mere overblik over økonomien i projektet, skal vi alle vedtage igangsætning på en ekstraordinær generalforsamling. 

Comments are closed.