Klubtræningen for forår/sommer er startet

Forårs sæsonen er startet og det er torsdags træningen også.

Tekniktræningen er Allerød OK’s tilbud til alle medlemmer, der gerne vil blive bedre til alle de elementer i orienteringssporten, der gør, at vi kommer hurtigt og smart frem til posterne.
Denne træning er i samarbejde med andre klubber i Nordsjælland.

Masha er vores træner, og du henvender dig blot til hende, når du møder op til træningen.
Første instruktion til dagens træning er kl. 17:15, bagefter ca. hver 15. minut.

Der er følgende baner:
Let ca. 3 km – en almindelig bane på et almindeligt kort, hvor man har mulighed for at følge stier, grøfter, bevoksningsgrænser, hegn eller andre ”linjer” for at finde frem til posterne. Denne bane er både for ungdomsløbere og nye i sporten (voksne).

Mellemsvær ca. 4 km – oftest med et teknisk moment, men på almindeligt kort. Denne bane er et mellemtrin mellem let orientering (hvor man kun følger ledelinjer) og svær orientering (hvor man primært løber uden for stier). Derfor har de fleste stræk på denne bane 2 vejvalgsmuligheder: et sikkert langs med ledelinjer og et mere udfordrende lige-på-vejvalg. Denne bane er til de rutinerede ungdomsløbere og voksne, som har løbet o-løb et par gange.

Svær ca. 6 km – altid med et teknisk træningsmoment, oftest på kort hvor en del signaturer er fjernet (f.eks. kort uden stier, eller kurvekort). Der trænes primært basisfærdigheder, som brug af kompas, kurveforståelse, kortlæsning, forenkling – alt det man skal kunne på en svær bane. Denne bane er for de rutinerede løbere eller for dem som gerne vil udfordres.

Vi ses i skoven 🙂

Der er lavet en side til tekniktræning, hvor kort og instruktion vil ligge: Teknik – Forår 2021

Oversigt over alle træninger i foråret kan findes på Farum OK’s hjemmeside: Farum Orienteringsklub

Comments are closed.