Torsdagstræningen starter op igen

Vi starter op med torsdagstræningen igen torsdag den 12. august

Tekniktræningen er Allerød OK’s tilbud til alle medlemmer, der gerne vil blive bedre til alle de elementer i orienteringssporten, der gør at vi kommer hurtigt og sikkert fremmellem posterne.
Denne træning er i samarbejde med andre klubber i Nordsjælland. Masha står fortræningen og du møder blot frem til mødestedet, hvor Masha tager i mod.

Der er følgende baner:

  • Let ca. 3 km – en almindelig bane på et almindeligt kort, hvor man har mulighed for at følgestier, grøfter, bevoksningsgrænser, hegn eller andre ”linjer” for at finde frem til posterne. Denne bane er både for ungdomsløbere og nye i sporten (voksne).
  • Mellemsvær ca. 4 km– oftest med et teknisk moment, men på almindeligt kort. Denne bane er et mellemtrin mellem let orientering (hvor man kun følger ledelinjer) og sværorientering (hvor man primært løber uden for stier). Derfor har de fleste stræk på denne bane 2 vejvalgsmuligheder: et sikkert langs med ledelinjer og et mereudfordrende lige-på-vejvalg. Denne bane er til de rutinerede ungdomsløbere og voksne, som har løbet o-løb et par gange.
  • Svær ca. 6 km –altid med et teknisk træningsmoment, oftest på kort hvor en del signaturer er fjernet (f.eks. kort uden stier, eller kurvekort). Der trænes primærtbasisfærdigheder, som brug af kompas, kurveforståelse, kortlæsning, forenkling– alt det man skal kunne på en svær bane. Denne bane er for de rutineredeløbere eller for dem som gerne vil udfordres.


Første instruktion er kl. 17:15, bagefter ca. hver 15. minut.

Læs mere i klubkalenderen her.

Her er programmet for eftersommeren og efteråret:

Comments are closed.