Medaljer til DM Stafet i Slotslyngen på Bornholm

De Danske Mesterskaber i Stafet blev afholdt i Slotslyngen lidt syd for Hammershus på Bornholm. Allerød OK er afsted med næsten 40 mand og havde 11 hold på startstregen. Det blev til følgende medaljer:

H16 Guld: Erik, Johannes og Mads Christian
D20 Guld: Frida, Hedda og Amalie
H40 Guld: Niels-Peter, Torben og Asger
D55 Guld: Charlotte, Anne og Karen
D/H 185 Bronze: Troels, Jytte og Erik

Vores H20 hold med Hans, Theis og Oscar løb i nogle fantastiske tider, og kom sådan set også først i mål i H20 – en tid som ville have givet en 2. plads i H21, som løbe samme bane – men desværre var en enkelt post klippet forkert og holdet blev diskvalificeret.

Vi havde i H/D 43 et hold med Henrik, Dagmar og Valdemar, der var tæt på med en 4. plads. Tore, Anne og Amalie gennemførte også H/D 43.

Billeder på Facebook

Comments are closed.