DM Lang sejre til Oscar og Mads Christian

Søndagens Danske Mesterskaber i langdistance blev holdt i Paradisbakkerne på Bornholm. Det er en efter danske forhold unik skov med klippesprækker, åbne lyngsletter, og sammen med få stier, nogle småtætte og lidt diffuse områder, gav det muligheder for svære vejvalgsstræk og udslagsgivende orientering.

Oscar vandt H20 og også junior-ranglistens Junior League med 3:27 ned til Asbjørn fra Århus og yderligere små 3 minutter efter kom Theis ind til en Bronze. Rigtig lovende resultater for de unge juniorer. Ligeledes gav Mads Christian godt gas i H16, hvor han ligeledes vandt med lidt over 3 minutter.

Der var i alt 10 medaljer med hjem fra Paradisbakkerne:

D16 Sølv til Frida
H16 Guld til Mads Christian
D18 Sølv til Amalie
H20 Guld til Oscar
H20 Bronze til Theis
H40 Bronze til Asger
D45 Bronze til Merete
H45 Bronze til Torben
D55 Sølv til Anne
H55 Sølv til Jens Knud

Derudover var der gode løb i følgende klasser:

D16 4. plads til Kamma, D14 5. plads til Amalie, H16 6. plads til Erik, D18 7. plads til Hedda, D12 8. plads til Dagmar, H16 8. plads til Johannes, H20 9. plads til Valdemar, D14 11. plads til Anna og H14 15. plads til Henrik.

Flere detaljer kan læses i DOF’s pressemeddelelse

Billeder kan ses på Facebook

Comments are closed.